Реклама

Новий ноутбук ASUS повністю екранний і без клавіатури

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Гнучкі смартфони з кожним роком стають все більш популярними, але як щодо чогось більшого? Ми вже бачили деякі комп’ютери розміром з ноутбуки зі складними/гнучкими екранами, і тепер ASUS має свою власну версію – Zenbook 17 Fold OLED.

Сьогодні ASUS представила Zenbook 17 Fold OLED (модель UX9702), який, як стверджує компанія, є першим у світі ПК із 17,3-дюймовим складаним OLED-дисплеєм. Петля посередині може складатися, щоб створити два дисплеї 3:2 1920 x 1280 і розроблена таким чином, щоб витримувати 30 000 циклів відкривання та закривання. ASUS каже, що панель дисплея перевірена PANTONE на точність кольорів і має 100% гамму DCI-P3, але частота оновлення обмежена 60 Гц.

Цікаво: Розкрито характеристики ігрового ноутбука ASUS ROG Strix Scar.

Новий ноутбук ASUS повністю екранний і без клавіатури
Зображення: Ноутбук Asus Zenbook 17 Fold OLED.

Комп’ютер слід використовувати в кількох різних режимах – як гігантський планшет, ноутбук із клавіатурою Bluetooth або ноутбук із віртуальною клавіатурою на нижній половині. ASUS додала деякі функції програмного забезпечення в Windows 11, щоб усе це запрацювало, як-от корпоративний додаток ScreenXpert 3 для керування вікнами. У комплект поставки ASUS також входить клавіатура ErgoSense із вбудованим тачпадом, який можна розмістити на верхній частині нижньої панелі.

Цікаво: Смартфон Asus ROG Phone 5 може отримати новий привабливий колір.

ASUS також використовувала високоякісні компоненти для внутрішнього обладнання, включаючи процесор Intel Core i7-1250U 12-го покоління, 16 ГБ оперативної пам’яті, 1 ТБ PCIe SSSD, акумулятор ємністю 75 Вт-годин (заряджається через USB Type-C) і два Thunderbolt. Портів 4. Правда, роз'єму USB Type-A немає, тому доведеться використовувати перехідники .

Zenbook 17 Fold OLED стартує від 3499 доларів США та буде доступний у всьому світі в 4 кварталі 2022 року. Є деякі початкові зауваження: CNET назвав його «прикладом явного споживання, імовірно, краще залишити його керівникам і впливовим особам у соціальних мережах, які вільно витрачають гроші», тоді як Windows Central сказав , що «це може виглядати дивно на папері, але після розпакування починаєш розуміти потенціал». 

Цікаво: Компанія Asus представила новий ігровий монітор ROG Strix.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Samsung готує до релізу новий смартфон із серії Galaxy F

Сьогодні з'явилася інформація, що Samsung готує до релізу новий смартфон із серії Galaxy F. Нещодавно таки пристрій, із номером...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -