Home Новини сучасних технологій Новий слайдфон від Oppo показали в практичному відео

Новий слайдфон від Oppo показали в практичному відео

0

Раніше ми повідомляли про появу перших зображень унікального телефону компанії Oppo, який творці охрестили слайдфоном. Зараз же новий слайдфон від Oppo показали в практичному відео. В Twitter з’явився відеоролик, що дозволяє краще зрозуміти, як творці пропонують використовувати пристрій.

Новий слайдфон від Oppo показали в практичному відео

Нагадаємо, цей концептуальний телефон, який був розроблений у співпраці з японською дизайнерською студією Nendo, отримав згинаючийся в двох місцях екран, однак замість «гармошки», коли смартфон складають літерою Z, Oppo пропонує інший напрямок.

У складеному стані габарити смартфона в плані можна порівняти з розмірами пластикової карти. Якщо трохи зрушити корпус вгору, то відкриється частина екрану діагоналлю 1,5 дюйма, на якому відображаються годинник, прогноз погоди, повідомлення і так далі. Зсунувши корпус наполовину, можна зручно робити Селфі, використовуючи основну систему камер.

У відеоролику показано, як великий витягнутий екран можна використовувати не тільки в режимі багатозадачності, але і в іграх. У корпусі є місце для невеликого електронного пера.

Компанія Oppo однією з перших представляє цікаві концептуальні смартфони, проте коли мова заходить про комерційне виробництво інноваційних пристроїв, вона поки не можуть потягатися з лідерами ринку.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version