Реклама

OC Chrome отримує велику кількість нових функцій в честь свого 10-річчя

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні стало відомо, що OC Chrome отримує велику кількість нових функцій в честь свого 10-річчя. Google постаралися здивувати всіх.

Оновлення головним чином зосереджено на синхронізації ОС Chrome з іншими пристроями. Новий телефонний центр (на малюнку внизу) пропонує контроль над ключовими аспектами вашого смартфону Android, включаючи текстові повідомлення, точку доступу та останні вкладки Chrome. Розширена синхронізація Wi-Fi забезпечує автоматичне довірене з’єднання з більшою кількістю пристроїв, а майбутнє розширення функції Nearby Share швидко надсилатиме файли на та з пристрою ОС Android та Chrome.

OC Chrome отримує велику кількість нових функцій в честь свого 10-річчя

Інші доповнення зосереджені на швидкості. Оновлення ОС Chrome додає простір Tote, який забезпечує швидкий доступ до важливих файлів. Елементи керування мультимедіа тепер вбудовані в меню швидких налаштувань. І якщо ви налаштовуєте Chromebook для дистанційного навчання, «спрощений» процес налаштування допомагає швидко додати шкільний обліковий запис.

Більше? Новий засіб зйомки екрану в оновлення захоплює фотографії та відеозаписи ОС Chrome, не потребуючи ярликів. Розширений буфер обміну зберігає останні п’ять копійованих вами елементів. Тепер столи (віртуальні робочі столи) відновлюють усі вікна у відповідні місця після перезавантаження, а Швидкі відповіді надають визначення, переклади та іншу корисну інформацію, коли ви клацаєте правою кнопкою миші слово.

Файли та спільний доступ мають робити менше кроків, тоді як читання тексту, що вимовляється, дозволяє зробити паузу або відрегулювати швидкість читання, щоб переконатись, що ви впіймали важливу фразу. Нові піктограми допоможуть вам знайти додатки, включені в ОС Chrome.

Більшість функцій оновлення стануть доступними незабаром, оскільки Chrome OS 89 з’явиться впродовж кількох тижнів, хоча вдосконалена функція «Поділитися поблизу» з’явиться лише у «найближчі місяці». Це, ймовірно, не змусить вас відмовитись від ПК з ОС Windows або Mac, але вони повинні допомогти вашому Chromebook вписатися в решту ваших пристроїв.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Покращте продуктивність свого Android – смартфону за допомогою цих 4 порад

Якщо ваш Android - смартфон останнім часом трохи повільний, не хвилюйтеся – ви не самотні. Оскільки доступно так багато програм та ігор , не дивно,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -