Home Новини сучасних технологій Очікується кілька нових пристроїв від компанії OPPO

Очікується кілька нових пристроїв від компанії OPPO

0

Очікується, що компанія OPPO цього тижня представить новий смартфон OPPO A58 5G. Далі, протягом місяця варто очікувати на ще один пристрій – A98 5G. А зараз же з’явилась інформація, що найближчим часом нам варто очікувати на запуск лінійки OPPO Reno 9 і Find N2. Для початку запуск відбудеться на внутрішньому ринку, тобто у Китаї.

Якщо детальніше, то до кінця цього місяця варто очікувати на запуск серії Reno 9. Включатиме дана серія три смартфони - Reno 9, Reno 9 Pro  та Reno 9 Pro +. Очікується, що вони працюватимуть на таких процесорах: Reno 9 на Snapdragon 778G Plus, Reno 9 Pro на Dimensity 8200, а  Reno 9 Pro + - Snapdragon 8 Plus Gen 1.

Наступного місяця, тобто в грудні 2022 року, варто очікувати на новий складний телефон Find N2. Даний пристрій повинен отримати OLED дисплей із частотою оновлення 120 Гц. Працюватиме пристрій на процесорі Snapdragon 8 Plus Gen 1.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version