Реклама

Очікується випуск багатофункціонального чохла для смартфона Mate X2

Останні Новини

Відповідно до отриманих даних із патенту, який подано до CNIPA, очікується випуск багатофункціонального захисного чохла для складного смартфона Huawei Mate X2. Поданий патент був ще у січні 2021 року, а враховуючи те, що смартфон уже офіційно запущений, то й запуск даного чохла, найближчим часом дуже ймовірний.

Щодо деталей захисного чохла, то усі вирізи на ньому чітко розраховані для смартфона Huawei Mate X2, за винятком одного, вертикального. В патенті призначення даного вертикального вирізу пояснюється можливістю слідкувати за часом та повідомленнями на зовнішньому екрані смартфона, коли він у складеному варіанті.

Очікується випуск багатофункціонального чохла для смартфона Mate X2

Окрім цього, захисний чохол отримає ззаду захисну підставку, що буде досить зручно під час користування. Сама підставка, швидше за все, буде виконана з чорного, поки невідомого, матеріалу, а сам захисний чохол буде прозорим.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

З’явилися рендери смартфона Redmi Note 10 5G

Сьогодні з’явилися рендери смартфона Redmi Note 10 5G, який повинен вийти вже в цьому місяці (вересні). https://www.youtube.com/watch?v=H1OktatTE7g&feature=emb_logo Як відомо, одним із...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -