Реклама

Перераховано місця, де не рекомендують носити банківські картки

Останні Новини

Банківська картка, як і будь-який інший предмет, легко пошкоджується і перестає працювати. Після цього потрібно йти в банк і робити нову, а це коштує грошей. Для того, щоб ваші картки були довше справними, ми розповімо де їх не можна носити.

Перше місце - гарячі поверхні. Усі банківські картки зроблені із пластику, а він легко деформується під впливом високих температур. Тому, тримати на сонці або в місцях, де високі температури картку не бажано. Вона може розплавитись і більше не працювати.

Цікаво: Українцям розповіли, як зрозуміти шахрайську аферу по телефонній розмові

Друге місце - задня кишеня. Багато людей, а особливо чоловіків, полюбляють носити речі в задніх кишенях штанів. По-перше, звідти часто все випадає, а картка так тим більше. По-друге, сівши, можна зламати її на декілька частин. Ну і по-третє, не усі перевіряють кишені перед пранням. Картка після води може відмовитись функціонувати. Хоча є випадки, коли вода ніяк не впливає на роботу.

Третє місце - чохол мобільного телефону. На це також є декілька причин. При втраті телефона, картка також втратится і ви будете без грошей та зв'язку. Ну і ще один фактор - це магніти в телефоні. Вони можуть розмагнітити стрічку, яка проходить через усю картку на задній стороні. Звісно, такі ситуації рідкість, але інколи трапляються.

І останнє місце - відділення з ключами. Кажуть, що ключі можуть так подерти картку, що та перестане зчитуватись терміналом та банкоматом.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Чи варто хвилюватися за блокування банківських карт ПриватБанком?

Останнім часом, на різноманітних форумах, в соціальних мережах та на спеціальних сайтах, можна зустріти велику кількість гнівних відгуків клієнтів...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -