Реклама

Відомо, як через Netflix шахраї викрадають гроші

Останні Новини

Зараз дуже багато людей підключають собі Netflix. Це платна програма, яка дозволяє переглядати фільми, серіали, мультфільми онлайн. Дана платформа стала ще більш популярною із появою Smart TV. Люди не завжди хочуть підключати собі телебачення, а Netflix чудово його заміняє. Шахраї, як завжди, не сплять і вигадують нові способи легкого заробітку грошей. Вже дійшло діло і до виманювання коштів через Netflix.

Як працює дана схема? Зловмисники загадковим чином беруть інформацію на сервісі Netflix. Їм не потрібно усе, а лише електронна пошта. Як саме шахраї відкривають базу даних не відомо. Після отримання електронки, усім користувачам розсилаються листи нібито від імені сервісу, з інформацією про збої в системі. Усім людям пропонують перейти за посиланням і оновити дані рахунку для оплати. Знизу під листом написане посилання, на яке потрібно перейти і зробити все згідно інструкції. Ну і зрозуміло, що якщо користувач оновить дані картки, то шахраї відразу отримають всі ваші кошти.

Цікаво: Розкрито нову схему шахраїв та відомо, як від неї вберегтись

Є одна радісна новина, листи такого змісту не завжди доходять, бо їх система відправляє в папку "Спам". А зі "Спаму" люди їх просто видаляють. На жаль, деякі зловмисники викрутились і в цій ситуації. Посилання, яке знаходиться в листі, спочатку переправляє людину на сторінку CAPTCHA для перевірки чи ви не робот, ви її вводите і тоді вже з'являється сама сторінка шахраїв. Система безпеки перевірить лише першу сторінку з CAPTCHA, не виявить нічого небезпечного і відповідно не відправить дане повідомлення до папки "Спам".

Якщо ви отримали лист схожого змісту, ніколи не ведіться та не переходьте за посиланням. Швидше за все після введення усіх даних ви залишитесь без грошей. Усі сповіщення про зміни повинні бути розміщені на офіційному сайті в особистому кабінеті.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Українцям розповіли, чи безпечно користуватися Google Photos

Google Photos – це програма, яка працює як галерея для мобільних пристроїв на базі Android, а також розміщує відео та фотографії в хмарному...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -