Home Новини сучасних технологій Бізнес новини Одна проста дія для безпеки грошей на банківській картці

Одна проста дія для безпеки грошей на банківській картці

0

Зловмисники зустрічаються на кожному кроці і цим нікого не здивуєш. В нашій віртуальній сучасності легше викрасти інформацію чи гроші онлайн через інтернет, аніж йти і когось грабувати. Тим більше дистанційно менший ризик, що тебе піймають. Банківські картки це улюблена приманка шахраїв. Вони мають таку велику кількість схем обману людей, що і описати тяжко. На щастя, є одна порада, яка допоможе багатьом людям вберегти свої кошти і не стати жертвою зловмисника.

Найчастіше люди вказують свої дані карток в інтернеті у різних магазинах. Є такі, в яких при замовленні треба написати і номер карти, і її термін дії, і код на звороті. Шахраї знаходять цю інформацію і списують кошти. Інколи взагалі буває, що людина зайшла на сайт, оплатила щось, а виявилось, що по ту сторону сидить зловмисник і "заробляє". Так от, щоб не стати одним із обманутих, можна в своєму онлайн-банкінгу створити додаткову безкоштовну картку, яка буде лише віртуальна. Призначення її буде саме оплати в інтернеті. Розповідаємо як це працює. Ви знайшли щось в онлайн магазині, подивились ціну, закинули на свою віртуальну картку точну потрібну суму, оплатили і все. Картка залишиться порожня, тобто без коштів. Шахраї, якщо і отримають доступ до даних цієї картки, то нічого не зможуть вкрасти, адже ви на ній нічого зберігати не будете.

Цікаво: Що робити, якщо у вас зламалася банківська карта Приватбанку

Такого типу картки не лише безпечні для людини, а ще й дуже зручні. Добре мати окрему для усіх оплат в інтернеті.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version