Home Новини сучасних технологій Офіційно! Смартфон Galaxy Z Fold 2 отримав сертифікацію

Офіційно! Смартфон Galaxy Z Fold 2 отримав сертифікацію

0

Офіційно! Смартфон Galaxy Z Fold 2 отримав сертифікацію від TENNA, що гарантує його близький реліз. Якщо все відбудеться так, як і заплановано, то реліз відбудеться 9 вересня в Китаї. Згідно останніх даних, які розкрили в TENNA, смартфон отримав номер моделі SM-F9160, подвійний режим 5G та виготовляється у В’єтнамі.

Офіційно! Смартфон Galaxy Z Fold 2 отримав сертифікацію

Також відомо, що він отримає два дисплеї (зовнішній 6,2 — дюйма, та 7,6 – дюймовий головний) та буде працювати на процесорі Snapdragon 865 Plus.

https://www.youtube.com/watch?v=6C-iha1zU2s&feature=emb_logo

Також відомо, що він отримає потрійну камеру і буде доступним в двох кольорових варіантах – Mystic Black та Mystic Bronze. Додатково, буде доступний варіант Thom Browne Edition, який буде доступним в комплекті з Galaxy Buds Live Thom Browne Edition та Samsung Galaxy Watch3 Thom Browne Edition.

В США попереднє замовлення розпочнеться 2 вересня, а офіційні продажі розпочнуться 18 вересня. Реліз в Україні поки невідомий, але його варто очікувати на кінець вересня- початок жовтня.

Рекомендуємо: На Geekbench З’явився Новий Пристрій Samsung.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version