Реклама

Офіційні рендери розкривають дизайн Xiaomi CIVI 2

Останні Новини

Поки ми очікуємо запуску нового смартфона Xiaomi CIVI 2, офіційні рендери розкривають його дизайн. На даних зображеннях ми можемо роздивитись задню частину очікуваного смартфона. Також є інформація, що даний смартфон буде представлений не лише на китайському ринку, а одразу на світовому.

Якщо аналізувати офіційні рендери, то можна сказати, що даний пристрій буде більше орієнтований на жіночу аудиторію. Його задня панель отримає дизайн із хвилями. Також видно, що даний пристрій буде доступний у білому варіанті.

Окрім цього, ми можемо детально розглянути задню камеру, яка є потрійною та має підтримку Dolby Atmos. З правого боку розташовані кнопка живлення та кнопки регулювання гучносі. Нижня частина буде обладнана портом USB-C, динаміком, мікрофоном та слотом для сім-карти.

Читайте також: Смартфон Xiaomi 12T з’явився на Geekbench. Розкрито деталі.

Щодо деталей інших його параметрів, то раніше повідомлялось, що Xiaomi CIVI 2 отримає 6,56-дюймовий OLED-дисплей з роздільною здатністю FHD+ та частотою оновлення 120 Гц. Працюватиме новинка на процесорі Snapdragon 7 Gen 1 в парі з 12 Гб оперативної пам’яті та 256 Гб вбудованої. Правда тут можливі ще інші варіанти пам’яті. Камери отримають датчики на 50 Мп, 8 Мп та 2 Мп, а фронтальна очікується 32-мегапіксельною. Акумулятор буде ємністю 4500 мАг з підтримкою швидкої зарядки потужністю 67 Вт.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо 5 причин зниження швидкості мобільного інтернету та варіанти їх виправлення

Користуючись смартфонами ми потребуємо наявності на ньому мобільного інтернету. Проте проблеми з мобільним інтернетом ніхто не відміняв і кожен...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -