Реклама

Огляд та характеристики нового Realme GT Neo 3T

Останні Новини

Realme GT Neo 3T вийшов нещодавно і закрив собою лінійку GT. Ця модель багато чим схожа до свого попередника: такий самий процесор, схожі надаштування камери, вага, розмір тощо. Нижче ми пропонуємо ознайомитись із детальними характеристика моделі та прочитати короткий огляд.

Розпочнемо традиційно із процесора, адже від нього і залежить робота усього смартфона. Тут встановили Snapdragon 870 5G. Це доволі непоганий варіант навіть на сьогодні, його часто можна зустріти в моделях середньої цінової категорії, з ним пристрої працюють добре не повільно, справляються із усіма задачами, тим більше, що операційна система стоїть Android 12 (найновіший). Оператвної пам'яті 8 Гб, а от внутрішньої може бути 128 або 256 Гб. Realme GT Neo 3T отримав AMOLED-дисплей розміром 6,62 дюйма з частотою оновлення 120 Гц та з підтримкою якості HDR 10+. Тепер поговоримо про камеру. Основна камера 64 Мп, надширококутна - 8 Мп і макро - 2 Мп. Знімки робить якісні та чіткі, жалітись точно немає на що. Фронтальна камера теж не відстає - має 16 Мп. Якщо ви любите знімати часто відео, то є можливість робити це в якості 4К із швидкістю 30/60 кадрів в секунду, або 1080р зі швидкістю 30 к/с. Акумулятор дозволяє телефону довгий час працювати автономно бо має ємність 5000 мАч, а в наборі йде зарядний пристрій для швидкісного відновлення заряду 80 ВТ. Сам смартфон компактний та легкий: 192,975,88,7 мм, а вага всього 195 грам. Екран зроблений із скла, а от корпус із пластику, що може бути інколи не дуже надійно.

Цікаво: Названо новий смартфон Realme, який виправдає всі очікування

Якщо порівнювати цю модель і попередньою, то є однозначні плюси. Один із них швидка зарадка, далі ПЗ Realme UI 3.0, яке йде разом із Android 12, як вже було сказано раніше. Але справа в тому, що попередник Realme GT Neo 2 теж буде оновлюватись до нового Android. Тому тут не зрозуміло, що краще придбати. Приємним бонусом до смартфона є чохол, який йде в наборі при покупці, та блок для швидкої зарядки. Якщо ви купити Realme GT Neo 3T то вам більше нічого не потрібно буде окремо докупляти, а такі речі не можуть не радувати.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Sourcegsmarena
Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Розкрито головну особливість смарт-годинників Apple Watch Series 7

Нещодавно було розкрито головну особливість смарт-годинників Apple Watch Series 7. Як повідомляє портал macrumors, нові годинники отримають функцію, яка...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -