Реклама

Огляд та характеристики нового Realme GT Neo 3T

Останні Новини

Realme GT Neo 3T вийшов нещодавно і закрив собою лінійку GT. Ця модель багато чим схожа до свого попередника: такий самий процесор, схожі надаштування камери, вага, розмір тощо. Нижче ми пропонуємо ознайомитись із детальними характеристика моделі та прочитати короткий огляд.

Розпочнемо традиційно із процесора, адже від нього і залежить робота усього смартфона. Тут встановили Snapdragon 870 5G. Це доволі непоганий варіант навіть на сьогодні, його часто можна зустріти в моделях середньої цінової категорії, з ним пристрої працюють добре не повільно, справляються із усіма задачами, тим більше, що операційна система стоїть Android 12 (найновіший). Оператвної пам'яті 8 Гб, а от внутрішньої може бути 128 або 256 Гб. Realme GT Neo 3T отримав AMOLED-дисплей розміром 6,62 дюйма з частотою оновлення 120 Гц та з підтримкою якості HDR 10+. Тепер поговоримо про камеру. Основна камера 64 Мп, надширококутна - 8 Мп і макро - 2 Мп. Знімки робить якісні та чіткі, жалітись точно немає на що. Фронтальна камера теж не відстає - має 16 Мп. Якщо ви любите знімати часто відео, то є можливість робити це в якості 4К із швидкістю 30/60 кадрів в секунду, або 1080р зі швидкістю 30 к/с. Акумулятор дозволяє телефону довгий час працювати автономно бо має ємність 5000 мАч, а в наборі йде зарядний пристрій для швидкісного відновлення заряду 80 ВТ. Сам смартфон компактний та легкий: 192,975,88,7 мм, а вага всього 195 грам. Екран зроблений із скла, а от корпус із пластику, що може бути інколи не дуже надійно.

Цікаво: Названо новий смартфон Realme, який виправдає всі очікування

Якщо порівнювати цю модель і попередньою, то є однозначні плюси. Один із них швидка зарадка, далі ПЗ Realme UI 3.0, яке йде разом із Android 12, як вже було сказано раніше. Але справа в тому, що попередник Realme GT Neo 2 теж буде оновлюватись до нового Android. Тому тут не зрозуміло, що краще придбати. Приємним бонусом до смартфона є чохол, який йде в наборі при покупці, та блок для швидкої зарядки. Якщо ви купити Realme GT Neo 3T то вам більше нічого не потрібно буде окремо докупляти, а такі речі не можуть не радувати.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Sourcegsmarena
Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Smartron представляє електричний вантажний велосипед tbike flex

Після запуску електричного велосипеда tbike One Pro для сегменту B2B, Smartron представляє електричний вантажний велосипед tbike flex. Він працює на основі технології tronX і...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -