Home Новини сучасних технологій OnePlus готує до релізу бюджетний смартфон Nord N10 5G

OnePlus готує до релізу бюджетний смартфон Nord N10 5G

0
OnePlus готує до реліз бюджетний смартфон Nord N10 5G

Кілька місяців тому стало відомо, що OnePlus готує до релізу бюджетний смартфон Nord N10 5G для ринку США. Сьогодні стали відомі його характеристики.

Повідомляється, що смартфон OnePlus Nord N10 5G є пристроєм під кодовою назвою “Біллі”. Він отримає 6,49-дюймовий дисплей з роздільною здатністю FHD + та частотою оновлення 90 Гц. Однак немає підтвердження того, що дисплей є OLED-панеллю.

Смартфон буде поставлятися з процесором Snapdragon 690 5G, а базова модель отримає 6 ГБ оперативної пам'яті та 128 ГБ внутрішньої пам’яті. Ми не знаємо, чи будуть інші конфігурації Nord N10 5G.

Також повідомлялося, що OnePlus Nord N10 5G буде першим телефоном OnePlus з 64-мегапіксельною основною камерою. Телефон також матиме 8-мегапіксельну ультрашироку камеру та дві 2-мегапіксельні камери. Характеристики останньої камери ще невідомі.

Про селфі-камеру не згадувалось, також немає інформації про ємність акумулятора та технологію швидкої зарядки. Ми очікуємо, що більше деталей з’явиться перед запуском.

Джерело заявило, що ціна на OnePlus Nord N10 5G повинна бути менше 400 доларів. Хоча ми не знаємо, коли він буде запущений, є припущення, що він буде представлений після OnePlus 8T.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version