Реклама

Оновлення Expert RAW підтримуватимуть смартфони Galaxy Note 20 Ultra, S20 Ultra та Z Fold2

Останні Новини

Програма Samsung Expert RAW підтримувалась певний час смартфонами Galaxy S22. Зараз оновлення Expert RAW підтримуватимуть смартфони Galaxy Note 20 Ultra, S20 Ultra та Z Fold2. Тобто, оновлення буде сумісне із старшими флагманами компанії. Правда тут варто врахувати те, що запуск даних смартфонів був досить давно, то час та якість обробки при роботі із Expert RAW буде дещо відрізнятись. Знову ж таки, більш старші пристрої уже не мають тих потужностей, які потребують сучасні програми та оновлення.

Зазначимо, що дана програма використовувалась під час фотографування для збільшення динамічного діапазону. Також даний застосунок надає користувачам широкий набір елементів керування зйомкою, дозволяє робити знімки у форматі RAW, тощо. Остання версія програми уже доступна для завантаження у Galaxy App Store

Звісно, що з оновленням компанія додає і нові функції, але чи будуть вони працювати на старіших пристроях точно так само як на нових ґаджетах, то ні. Не всі функції будуть доступні на старіших флагманах.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Xiaomi готуються представити швидку зарядку на 120Вт

Не так давно, ходили чутки, що Xiaomi готуються до випуску швидкої зарядки на 100Вт. Сьогодні ж ми дізналися, що...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -