Реклама

Оновлення, на яке чекають всі. Хто перший отримає MIUI 13?

Останні Новини

Нещодавно компанія Xiaomi провела презентацію своїх нових продуктів. Там були представлені телефони із серії 12 та нова MIUI 13. Дане оновлення багато хто чекає. Саме тому ми і розповімо, хто його отримає та яка нова фішка у ньому буде.

Багато людей вже мали чудову можливість скористатись бета версіями MIUI 13, тому прочитати думку користувачів на рахунок цього оновлення можна кожному. Один із таких тестувальників розповів про те, що у MIUI 13 очікується новий динамічний шрифт. Він уже був у попередній 11 версії, але в новій він буде трохи видозмінений, більш круглий та під назвою MiSans Latin. Доступний він буде для усіх телефонів Xiaomi, а також їх брендів Redmi та Poco.

Цікаво: Розкрито нові можливості майбутньої MIUI 13 для смартфонів Xiaomi, Redmi і POCO

Окрім цього, нова MIUI 13 буде оснащена Natural Touch 2.0. Саме через це дуже багато власників смартфонів Xiaomi чекають з нетерпінням на вихід оновлення.

Але залишається актуальним питання - хто ж отримає MIUI 13 першим? На це питання точної відповіді немає. Все залежить від телефона та ще головніше від місця проживання (країни). Спочатку всі смартфони, які мають Android 12, оновляться до MIUI 12.5, а тоді вже і до 13 версії. Є надія, що менш як за рік уже всі користувачі зможуть насолодитися найновішою версією MIUI.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо найпоширеніші схеми шахраїв під час пандемії

Ситуація із новим вірусом в нашій країні та й в цілому світі бажає бути кращою, і усі очікують найближчого...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -