Реклама

Оновлений Redmi Note 11 Pro 2023 з’явився у Google Play Console

Останні Новини

Компанія Xiaomi випускає величезну кількість смартфонів як під власною назвою, так і під її суббрендами. Не усі телефони є абсолютними новинками, компанія час від часу практикує оновлення уже раніше випущених нею телефонів. Не винятком буде і Redmi Note 11 Pro, запуск якого очікується у 2023 році. Зараз даний пристрій під кодовою назвою «sweet» помічений у Google Play Console.

Оновлений Redmi Note 11 Pro 2023 буде продовженням однойменного смартфона випущеного цього року, звісно, із рядом відмінностей. Працюватиме оновлений телефон на процесорі Snapdragon 712. Так, чіпсет не вражає, але говорити про його продуктивність поки рано. Також буде змінене розташування камери, хоча самі датчики будуть практично такі ж як в попередника, за винятком макрокамери. В оновленій версії вона буде на 2 Мп. Інші датчики будуть такими – 108 Мп + 8 Мп.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Xiaomi готуються до запуску 4K телевізора

Ми вже знаємо, що Xiaomi різностороння компанія, яка береться за випуск різноманітних товарів. Раніше ми повідомляли, що вони інвестують...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -