Home Новини сучасних технологій OPPO патентує новий смартфон із технологією Li-Fi

OPPO патентує новий смартфон із технологією Li-Fi

0

Попри розвиток технологій 4G та 5G, розробки над Wi-Fi нового покоління також продовжуються. А ще, останні декілька років тривають розробки технології Li-Fi, як альтернативи Wi-Fi. І ось, сьогодні, ми говоримо про те, що компанія OPPO патентує новий смартфон із технологією Li-Fi.

OPPO патентує новий смартфон із технологією Li-Fi

Технологія Li-Fi працює не через радіохвилі, а використовує світло через світлодіодну лампу. Відповідно і його повна назва звучить як Light Fidelity. У майбутньому телефоні OPPO, датчик зв’язку Li-Fi з смартфоном може розташовуватись на верхньому краї телефону або біля модуля задньої камери. Як видно із зображень, датчик отримає квадратну форму.

Щодо телефону, на який подали патен, то він повноекранний та з вузькими рамками. На представлених зображеннях немає отвору для фронтальної камери, відповідно вона може бути спливаюча.

Поки це все, що відомо про майбутній смартфон. Також не варто очікувати, що запуск телефону відбудеться найближчим часом. Якщо телефон справді запустять у виробництво, очікувати його, ймовірно, прийдеться не раніше 2022 року.

Джерело: letsgodigital

Рекомендуємо: Huawei Патентує Технологію Розблокування Відбитками Пальців.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version