Home Новини сучасних технологій Oppo Reno 7 5G або Find X5 Lite – якою буде новинка?

Oppo Reno 7 5G або Find X5 Lite – якою буде новинка?

0

Oppo Reno 7 5G або Find X5 Lite – новий смартфон, який дуже скоро почне продаватись у Європі та Індії. Чому дві назви? Тому що в різних країнах від буде по різному називатись. Oppo Reno 7 5G – для Індії, Find X5 Lite – для всієї Європи. Взагалі вся серія Oppo reno 7 рахується бюджетною, але ми все одно розглянемо усі її характеристики.

Модель Oppo Reno 7 5G (Find X5 Lite) дуже цікава по своєму. Розглянемо усі характеристики. розпочнемо як завжди із процесора, виробник поставив Dimensity 900 5G. Це доволі не поганий варіант як для повсякденних задач, так і для більш складніший програм (редактор фото, ігри). Дисплей AMOLED із частотою оновлення 90 Гц, розміром 6,43 дюйма, підтримує HDR10. Камеру смартфон отримав стандартну як для моделей даної цінової категорії. Основна камера на 64 Мп, надшорококутна - 8 Мп, камера для зйомки крупним планом - 2 Мп. Зате фронтальна камера тут доволі таки потужна та робить гарні фото - аж на 32 Мп. Знаходиться по центру екрана. Тепер щодо акумулятора, він довго тримає заряд акумулятора бо має ємність 4500 мАч. В наборі йде усе, що потрібно і кабель, і адаптер. Сам зарядний пристрій потужністю 65 Вт, тому повністю відновлює заряд батареї за пів години. Дуже хороший показник, чи не так? Із інших харакетристик: є сканер відбитків пальців, можливість використовувати безконтактні платежі (NFC), наявний роз'єм 3,5 мм. Тепер поговоримо про габарити Oppo Reno 7 5G (Find X5 Lite) 160,673,27,8 мм. Важить всього 173 грами.

Цікаво: Названо найкращий Android-смартфон майбутнього

Якщо порівнювати цю модель із попередньою, то є один нюанс - в моделі Oppo Reno 7 5G (Find X5 Lite) корпус із пластику, що трохи поступається по якості металу. Але не дивлячись на це, смартфон являється досить непоганим варіантом як за свою ціну. Виробник найбільше хвалиться чудовою камерою, яка робить якісні знімки, швидкою зарядкою та універсальним для будь-якої задачі процесором. Окрім повного комплекту зарядного пристрою, в наборі із смартфоном Oppo Reno 7 5G (Find X5 Lite) йде прозорий силіконовий чохол та відразу наклеєна захисна плівка. Це приємний бонус до покупки.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version