Home Новини сучасних технологій OPPO запатентувала дизайн смартфона з круговим модулем камери

OPPO запатентувала дизайн смартфона з круговим модулем камери

0

OPPO запатентувала дизайн смартфона з круговим модулем камери. Цей дизайн включає круговий модуль селфі-камери та 15-кратний модуль камери з гібридним збільшенням.

Нещодавно видання LetsGoDigital, відоме висвітленням патентів та торгових марок, публікує матеріали на OPPO , ймовірно, у партнерстві з компанією напередодні її найбільших конференцій року. 

OPPO запатентувала дизайн смартфона з круговим модулем камери

Наприкінці минулого тижня видання опублікувало історію про дизайн смартфона OPPO з розширюваним дисплеєм. Сьогодні, сама компанія підтвердила, що демонструватиме подібний пристрій на заході.

Кілька годин потому LetsGoDigital опублікував чергову історію патенту на дизайн смартфонів OPPO. Компанія Guangdong Oppo Mobile Telecommunications подала цей патент у квітні, але його затвердили та опублікували 12 листопада.

Як згадувалося на початку, ця конструкція має єдиний круговий модуль для селфі, що вискакує. Це ще не все, на задній панелі також розміщена потрійна камера з 15-кратним гібридним збільшенням. 

Але цікаво, що, здається, жодна з трьох камер не має перископічного об’єктива, оскільки всі вони мають круглу форму. Однак рендери, створені Concept Creator, показують модуль квадратної формим

Крім того, на відміну від будь-якого іншого телефону OPPO, установка камери в цьому дизайні розміщена горизонтально на задній панелі, як у Galaxy S10 і Meizu 17 . 

У будь-якому випадку, ми не впевнені, що компанія коли-небудь випустить комерційний смартфон з таким дизайном. Але компанія може використовувати 15-кратну гібридну систему камер у майбутньому пристрої. Насправді це може навіть продемонструвати на завтрашньому заході.

Читайте також: Компанія Oppo випустить нові AR окуляри.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version