Home Новини сучасних технологій OPPO запатентували смартфон із знімним модулем камери

OPPO запатентували смартфон із знімним модулем камери

0

Сьогодні надійшла інформація, що OPPO запатентували смартфон із знімним модулем камери. Відповідний патент був помічений на веб – сайті Всесвітньої організації інтелектуальної власності (ВОІВ). 

Патентні зображення та опис показують, що у цього потенційного смартфона буде модуль задньої камери, який можна вийняти із задньої панелі, а потім використовувати для зйомки селфі за допомогою роз’єму USB Type-C. Модуль камери має два датчики та світлодіодний спалах у формі таблетки, але ми можемо очікувати більше об’єктивів у комерційній моделі, якщо це коли-небудь стане реальністю. 

Більше того, було показано, що роз'єм USB C, розташований на модулі, згинається щонайменше під двома кутами (90 градусів та 180 градусів), що означає, що він матиме гнучкість для зйомки зображень та відео під кількома кутами.

OPPO запатентували смартфон із знімним модулем камери

На зображеннях WIPO (вгорі) показано, що смартфон OPPO матиме досить стандартний дизайн, крім модульного блоку камери, який буде служити для фотографування як спереду, так і ззаду. Модуль камери включатиме датчики камери, гнучку друковану плату та роз’єм типу C. В описі також згадується, що материнська плата модуля камери також може включати Wi-Fi, Bluetooth та NFC для віддаленого зв'язку. Модуль також може мати літієву батарею, яку можна заряджати, коли це потрібно. Коли такий смартфон запущений, це можна здогадуватися, але такі модульні конструкції смартфонів можуть не тільки зменшити кількість компонентів, необхідних у пристрої, але й зробити можливість заміни / оновлення блоків камери. Однак незрозуміло, наскільки великим буде ринок такого товару.

Кілька тижнів тому OPPO представила смартфон X 2021 з розгорнутим дисплеєм, який розширюється, перетворюючи 6,7-дюймовий смартфон на 7,3-дюймовий планшет. Комерційний випуск смартфона є в планах, тому завжди є надія на смартфон зі знімною камерою, який також може стати реальністю.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version