Home Новини сучасних технологій Опубліковані офіційні зображення бюджетного смартфона Galaxy A72

Опубліковані офіційні зображення бюджетного смартфона Galaxy A72

0

Як відомо, в найближчий час, Samsung оновить свою лінійку смартфонів Galaxy A новими екземплярами, до яких ввійдуть смартфони Galaxy A52 та Galaxy A72. Сьогодні ж були опубліковані офіційні зображення бюджетного смартфона Galaxy A72.

Повідомляється, що смартфон A72 вийде тільки у версії 4G і велика ймовірність, що 5G-версія не з’явиться. Цей смартфон отримає багато функцій флагманського смартфона Galaxy S21, але буде коштувати набагато менше.

Опубліковані офіційні зображення бюджетного смартфона Galaxy A72

Зараз відомо, що цей смартфон отримає 6,7-дюймовий SuperAMOLED-дисплей з 2400×1080 пікселів, який підтримується у форматі 20: 9. За неофіційними даними, дисплей отримає частоту оновлення 90 Гц. Зчитувач відбитків пальців розмістився під екраном. Також на лицьовій стороні розміщена фронтальна камера на 32 Мп, яка розмістилася зверху в центрі дисплею.

На зворотній стороні розмістилася квадрокамера з основним датчиком на 64 Мп. Поряд розміщена 8 Мп камера з подвійним оптичним збільшенням. Третій датчик 12 Мп надширококутний, а четвертий 2 Мп датчик для макрозйомки.

Працює смартфон від SoC Qualcomm Snapdragon 720G з 6 Гб або 8 Гб оперативної пам’яті. Внутрішня пам'ять складає 128 Гб або 256 Гб. Також її можна збільшити за допомогою карти пам'яті.

Живиться смартфон Galaxy A72 від акумулятора на 5000 мАг, що забезпечить йому прекрасну автономність. Заряджати смартфон необхідно через порт USB Type-C. Також очікується, що смартфон отримає необхідну сертифікацію по водонепроникності IP67. З коробки смартфон працює на Android 11. Очікується, що ціна смартфона складатиме близько 15 тис. грн.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version