Реклама

Опубліковано 3D візуалізацію оновленого телефона Nokia 6300 4G

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Nokia колись була провідним виробником мобільних телефонів у світі. Його популярність була забезпечена його потужним портфелем функціональних телефонів, які і досі продаються. Раніше ми повідомляли, що Nokia запланувала знову продавати свої класичні телефони, але на новий лад. Також ми повідомляли, що в найближчий час вийде класична Nokia 6300 в новому оновленому варіанті 2020 року з підтримкою 4G. Сьогодні ж, було опубліковано 3D візуалізацію оновленого телефона  Nokia 6300 4G.

Раніше у звіті WinFuture зазначалося, що китайський HMD Global планує незабаром запустити два нових мобільних телефони, а саме Nokia 6300 та 8000. Nokia 6300 була вперше випущена в 2006 році та відрізнялася своїм дизайном, що відповідало високим попитам. Його двоколірний дизайн з корпусом з нержавіючої сталі зробили цей смартфон бажаним, в той час як два світлодіодні ліхтарі з боків також здалися унікальними.

Пристрій працював на ОС Symbian S40 і мав 2-дюймовий дисплей з 2-мегапіксельною камерою на задній панелі. Що стосується пам'яті, він використовував 7,8 Мб оперативної пам'яті та 2 Гб внутрішньої пам'яті. 

Помітним є включення у новий пристрій є оновлення мережі до підтримки 4G LTE. Іншими словами, варіант 2020 року зможе скористатися перевагами нової та швидшої пропускної здатності. Ми можемо розраховувати, що 6300 4G прибуде найближчим часом, а оголошення, ймовірно, надійде десь протягом найближчих кількох тижнів. 

Читайте також: Показано вигляд культового смартфона Nokia N95 на сучасний лад.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

На Lifecell обрушился шквал критики

Стаття доступна українською...Компания Lifecell входит в тройку крупнейших операторов мобильной связи и также, как и Киевстар и Vodafone, получает...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -