Реклама

Пам’ять смартфона “забита”, а на смартфоні нема нічого. Як звільнити місце?

Останні Новини

Проблеми із нестачею пам’яті на смартфоні торкались кожного із нас. Досить часто ми «забиваємо» її непотрібними нам файлами, додатками та іншими елементами, які по суті нам не потрібні. А як щодо ситуації, коли на телефоні зберігається досить мало файлів, але пам’ять весь час заповнена. Давайте розглянемо основні елементи, які можуть стати причиною такої ситуації.

Галерея. Це перше місце, на яке варто звернути увагу. Саме в галереї зберігається велика кількість фотографій та навіть їх дублікатів, які і забивають пам’ять. Тим більше, що в сучасних смартфонах якість фото є високою, відповідно і місця вони займають достатньо. Також рекомендується звернути увагу на відео.

Автоматичне оновлення додатків. Звісно, оновлення додатків є важливим та необхідним, проте з кожним оновленням додатки займають все більше місця. Якщо проблеми із пам’яттю виникають все частіше, то рекомендується вимкнути автоматичне оновлення додатків, але не нехтувати оновленням важливих програм в ручну. Також можна просто видалити кілька давно не використовуваних додатків.

Кеш. В налаштуваннях телефону перевірте скільки місця займає кеш (кожної окремої програми) та очистіть його. Звісно, це дещо може сповільнити доступ до програм, проте значно звільнить місце на телефоні.

Месенджери. Viber, WhatsApp чи Telegram можуть автоматично зберігати певні файли на ваш телефон. Кожен із цих месенджерів зберігає дані файли в однойменні папки, відповідно їх очищення значно звільнить вашу пам’ять. Також ви можете в налаштуваннях самого месенджера обмежити такі його дії та зберігати файли лише самостійно.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Huawei має намір відкрити свою технологію 5G

Цього тижня стало відомо, що компанія Huawei має намір відкрити деталі та передати свою технологію 5G. Разом із цим...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -