Реклама

Переказ грошей між картками ПриватБанку та перекази закордон в 2022 році

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Користуватися банківськими картками дуже зручно, тому все більше людей переходять на такі способи оплати. Не потрібно носити готівку, в будь-який момент можна витягнути картку і все оплатити, менший ризик втрати грошей, тощо. Сьогодні будемо говорити про грошові перекази між картками ПриватБанку та іншими банками, а також про можливість надсилання коштів закордон.

Переказ між картками в межах України

Розпочнемо із переказу між картками в межах України. В нашій країні існує дуже багато банків, кожен обирає той, який подобається найбільше. На щастя, щоб здійснити грошовий переказ, не має значення клієнтом якого банку ви є. Якщо ви користуєтесь послугами ПриватБанку, то для надсилання коштів є дуже багато способів. Детальніше про кожен нижче.

Перший спосіб - через інтернет-банкінг. Для цього потрібно зареєструватися в системі, хоча швидше за все, ви вже там є. Далі заходите в послуги і обираєте один із двох варіантів: або переказ на картку ПриватБанку, або ж переказ на іншу картку Visa/Mastercard. Обравши все потрібне, натисніть на картку, з якої будуть списані кошти та встановіть валюту (її можна змінювати). Що потрібно знати про отримувача коштів? Лише номер картки (16 цифр) та суму. В деяких випадках ще може бути треба ім'я та прізвище.

Ви вводите всі дані, натискаєте продовжити і обираєте чи зберігати платіж як регулярний. Далі цей платіж закине система в корзину і якщо ви впевнені, що всі дані написані правильно, можете підтверджувати оплату. Для цього на телефон приходить одноразовий код, який потрібно ввести. Все, платіж надіслано на обробку.

Цікаво: Українцям розповіли, що таке “Оплата частинами” від ПриватБанку.

Другий спосіб - мобільний додаток Privat24. Для початку потрібно зайти в систему, обрати пункт "Переказ на картку", обрати свою картку з якої будуть зняті кошти, а нижче написати номер картки отримувача та суму. Також додатково є рядок "Призначення", там можна написати будь-яку інформацію, яку ви хочете щоб бачив отримувач. Після натискання кнопки "Продовжити" вас перекине на сторінку, де можна перевірити усі дані, а також обрати хто буде платити комісію (якщо вона взагалі є). Далі ви підтверджуєте всі свої дії і платіж йде в обробку.

Третій спосіб - термінал ПриватБанку. Для цього потрібно свою картку вставити в термінал, далі ввести ПІН код. Вас направить в меню, де потрібно обрати пункт "Грошові перекази". Далі натискаєте "Відправити переказ" з картки на картку. Наступний крок - ввести номер картки отримувача та обрати валюту. Вона може бути різна, в залежності від потреб. Останнім кроком буде написання суми переказу та підтвердження всіх даних. Платіж пішов в обробку, а ви можете отримати чек та обов'язково забрати картку.

Якщо ви не хочете або не вмієте робити перекази за допомогою вищенаписаних способів, то завжди можна прийти в відділення ПриватБанку та звернутись в касу, там без проблем зроблять будь-яку операцію.

Цікаво: Українцям розповіли, що таке Digital картка і як її отримати в ПриватБанку.

Сервіс для переказів

Що потрібно про нього знати? Цей сервіс доступний лише для переказів в межах України, за кордон кошти не відправляються. Квитанцію за переказ можна отримати в Приват24.

Окрім переказів між картками в Україні, для багатьох актуальне питання як відправити в Україну гроші із закордону. Враховуючи те, що дуже багато українців знаходяться не вдома, ця інформація буде дуже потрібна та корисна.

Отож, існує не так багато способів переказати кошти. Детальніше про кожен із трьох читайте нижче.

Перший спосіб - SWIFT платежі. Щоб скористатись даним видом платежів, потрібно мати валютну картку, а також знати її реквізити. Вони доступні в додатку ПриватБанку, а також їх можна попросити в відділенні. Оператор швидко роздрукує і надасть всю інформацію. Саме ці реквізити і потрібні будуть для відправки коштів.

Другий спосіб - переказ на картки Visa / Mastercard. Тут все простіше. Просто повідомте відправнику номер картки (16 цифр) та ваше ім'я прізвище, але латинськими буквами.

Ну і останній спосіб - сервіси для міжнародних швидких платежів. Конкретно ПриватБанк співпрацює з наступними: PrivatMoney, Western Union, RIA, MoneyGram. Для отримання коштів потрібно вказати свої ім'я та прізвище латинською, країну та місто. До речі, не обов'язково отримувати кошти на картку, можна забрати їх готівкою в касі банку.

Це три основні способи переказу грошей із закордону. Вони перевірені та зручні.

Усі знають, що будь-які операції з грошима на картках супроводжуються комісією. Скільки і коли потрібно платити за перекази?

Якщо ви робите транзакції в межах України і між картками ПриватБанку, то жодної комісії платити не треба. Хоча існують випадки, коли знімаються кошти за комісію згідно з тарифом картки. Якщо вам переводять гроші із картки іншого українського банку на ПриватБанк, або ж навпаки із ПриватБанку на картку іншого банку, то комісія 0,5%, а мінімум 5 грн.

Цікаво: Українці не можуть отримати 6500 грн допомоги в Приватбанку.

Комісій на міжнародні перекази

  1. З картки ПриватБанку на картку Visa закордон, а також з картки Visa на картку Mastercard ПриватБанку - 1% комісії, але не менше 1$.
  2. З ПриватБанку на картки Mastercard закордон - 2%, але не менше 50 грн.
  3. З карток Visa/mastercard зарубіжних банків на картки ПриватБанку - 1,5%.

Важлива інформація - оплатити комісію в даних випадках може лише відправник коштів.

Робити перекази між картками ПриватБанку чи іншими банками дуже просто. Навіть не дивлячись на те в якій країні знаходиться людина, можна легко і швидко перечислити кошти. Зазвичай кошти приходять дуже швидко. Якщо говорити про перекази в межах України, то взагалі моментально. Єдине правило, якого завжди треба дотримуватись - це перевірка даних. Краще декілька разів перевірте чи правильно ви ввели номер картки/рахунку, чи точні дані отримувача, сума та валюта. Це важливо, щоб уникнути додаткових проблем.

Цікаво: В українців спостерігаються проблеми із нарахуванням соцвиплат на картки ПриватБанку.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Специфікації годинника Amazfit Bip U розкриті до запуску

На сайті Amazon з’явилась тизерна сторінка, відповідно до якої, специфікації розумного годинника Amazfit Bip U були розкриті до запуску....
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -