Реклама

Компанія Panasonic презентувала міцний планшет

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Компанія Panasonic презентувала міцний планшет, який входить до лінійки Toughbook. Він отримав назву Toughbook А3. Сам планшет, як і попередні версії, отримав міцну конструкцію та відповідний дизайн.

Компанія Panasonic презентувала міцний планшет

Він отримав 10,1-дюймовий РК-екран з роздільною здатністю 1920 × 1200 пікселів та піковою яскравістю 800 ніт. Також він постачається з двома змінними батареями по 3200мАг, вбудованим стилусом, подвійною підтримкою SIM та портами USB-A і USB Type-C.

Компанія Panasonic презентувала міцний планшет

Також він отримав захист від води та пилу IP65 та сертифікат MIL-STD-810H на довговічність.
Toughbook А3 отримав набір для підприємців, до якого входять сканер штрих-коду та зчитувач смарт-карт.

Компанія Panasonic презентувала міцний планшет

Планшет працює на Snapdragon 660 з 4ГБ оперативної пам’яті та 64ГБ внутрішньої пам’яті. Якщо внутрішньої пам’яті буде недостатньо, то її можна збільшити за допомогою слота microSD. Працює він на операційній системі Android Pie 9. Автономність роботи планшета складає 8 год. Реліз планшета Panasonic Toughbook А3 запланований на серпень.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

OnePlus офіційно представили свої два бюджетні смартфони

Сьогодні OnePlus офіційно представили свої два бюджетні смартфони - OnePlus Nord N10 та Nord N100. Дует має кілька функцій, але...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -