Реклама

Представлено офіційне зображення Samsung Galaxy Fold 2

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Раніше ми писали, що Samsung готується до великої презентації Unpacked, яка повинна відбутися 5 серпня. На цій презентації повинні показати багато новинок, серед яких: Galaxy Note 20 , Galaxy Z Flip 5G, Galaxy Watch 3 та Galaxy Fold 2. Сьогодні ж було представлено офіційне зображення Samsung Galaxy Fold 2. Вигляд нового смартфона дещо відрізняється від попередніх зображень, але різниця між першим смартфоном та наступним не настільки велика.

Зображенням поділився Ice Universe, де видно смартфон в розгорнутому вигляді. Як видно на забраженні, виріз для фронтальної камери було замінено на менш нав’язливий отвір та зміщено більше до правого краю. Ймовірно, що такі зміни відбулися не через дизайнерські рішення, а через практичне використання. Також ми вже знаємо, що смартфон буде захищений від вологи, отримає потрійну камеру (з основною на 108Мп), буде живитися від акумулятора на 7000мАг та отримає підтримку 5G.

Наразі, детальніші технічні характеристики невідомі. Нам залишається тільки очікувати на офіційний реліз, який відбудеться в серпні.

Рекомендуємо: Масове виробництво Samsung Galaxy Fold 2 розпочалося.

Джерело: Twitter

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Навушники JBL Club Pro + виходять на нові ринки

Нові навушники компанії Harman JBL Club Pro + надійшли у продаж на міжнародних ринках у жовтні 2020 року. Зараз...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -