Реклама

Galaxy Fold 2 буде захищений від вологи

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Компанія Samsung подала патент, відповідно до якого новий Galaxy Fold 2 буде захищений від вологи і трохи зміниться зовнішній вигляд. Зміниться новий вид зовнішнього дисплея, який буде відображати лише сповіщення.

Galaxy Fold 2 буде захищений від вологи

В тексті до патенту зазначається:

“Відповідно, є створення електронного пристрою, що включає водонепроникну конструкцію для захисту однієї або декількох деталей, розміщених у внутрішніх та зовнішніх сторонах електронного пристрою, забезпечуючи водонепроникну структуру електронного пристрою, що використовує шарнірну структуру складного електронного пристрою”.

Те, що Samsung запатентували це, ще може нічого не означати. В масове виробництво смартфон може піти в зовсім іншому вигляді та з іншими характеристиками.

Нагадуємо: Відомо, що Samsung розробляє Samsung Galaxy Fold E/Lite.

По зображеннях до патенту видно, що Galaxy Fold 2 не буде сильно відрізнятися від свого попередника, окрім зовнішнього дисплея, який буде дошим.
Можливо, що Samsung випустить 2 версії Galaxy Fold 2: одну з більшим зовнішнім екраном, а іншу з меншим. Але це тільки догадки і невідомо що справді зробить Samsung.
Нам залишається тільки очікувати на офіційний реліз, або ж підтвердження інформації з сторони компанії.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Перераховано банківські операції, які не рекомендується виконувати у неробочі банкіські дні

Пригадайте перші дні після Нового року: все зачинено, на вулицях прогулюється буквально декілька людей, а про працюючі банки, офіси...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -