Реклама

Перевіряємо чи вашим iPhone хтось користувався

Останні Новини

Всі, хто користується смартфоном, знають, що там є дуже багато конфіденційної інформації, яку часто не можна знати навіть найближчим, не те що чужим людям. Саме тому виробники вигадують різні способи як захистити користувача від небажаного проникнення у систему. Сьогодні мова піде про iPhone. В цих телефонах і так посилений захист, який не порівняти із іншими брендами. На жаль, є користувачі, які взагалі нехтують будь-якими паролями та захистами, а потім страждають, але це вже інша справа. Інколи буває мало використовувати засоби безпеки. Бо хтось може проникнути в телефон, а ви цього і не дізнаєтесь. І добре, якщо це буде хтось із своїх, а якщо чужа людина і вона буде красти ваші дані? Не дуже приємна ситуація. До чого ми це все ведемо. Справа в тому, що окрім захисту, в iPhone є можливість перевірити чи хтось користувався вашим пристроєм і в який час. Нижче детально все пояснимо.

Перший спосіб перевірити активність - через налаштування, а саме налаштування акумулятора. Відкривши їх, ви побачите графік, де видно всю активність. Якщо в якийсь момент батарея розряджалась швидко, то це або хтось щось робив на телефоні, або ж якась програма працювала на фоні. Під графіком знизу є синій стовпчик. Він показує активність вночі. Якщо графік незмінний і ви не брали телефон в руки, то вся справа в фонових додатках, варто їх перевірити. Але на всякий випадок можна і пароль захисту змінити.

Цікаво: Як увімкнути аварійний вхід на iPhone

Наступний спосіб перевірки - через екранний час. Його вигадали, щоб людина могла побачити скільки часу витратила на телефон і зрозуміла, що цього забагато. Або ж ще й для того, щоб інші не могли скористатись вашим пристроєм. Перше, що треба зробити - це увімкнути екранний час. Для цьго відкрийте налаштування смартфона і натисність на "Чистий час", далі оберіть "Увімкнути", після цього можна на свій розсуд встановити обмеження по використанню. Якщо ви цього робити не хочете, то просто хай будуть такі як є. Вкінці треба зберегти всі зміни в налаштуваннях. Як за допомогою екранного часу перевірити чи хтось брав телефон? Дуже просто. Якщо ви все зробили правильно і екранний час увімкнено, то просто зайдіть в активність і там буде по годинах показано коли пристроєм користувались. Ви зможете звірити це з тим, коли телефон брали в руки ви і виявити сторонню активність.

Наступний спосіб - запит пароля. Якщо ви встаєте зранку або просто берете телефон в руки, а він запитує пароль захисту, а не Face ID\Touch ID, то це також говорить про те, що хтось намагався використати ваш пристрій в своїх цілях.

Тепер переходимо до найцікавішої частини нашої статті. Як виявити того, хто брав ваш телефон? Здавалося б це зробити тяжко, але ні. Для цього вже давно створені спеціальні програми. Сьогодні будемо розповідати про "Хто брав мій телефон: WTMP". Вона буває різна, але найкраща та, що від розробника APPDEV LIMITED. Як працює додаток?Ну по-перше, він безкоштовний, а це вже перевага. Щоб ним почати користуватись, треба завантажити її, відкрити та встановити пароль, далі натиснути "Продовжити", наступний крок - натискаємо на кнопку Turn on protection, вона зеленого кольору. Все, ви активували захист. Далі треба залишити програму відкритою і заблокувати телефон. Якщо хтось візьме пристрій і розблокує його для того, щоб щось переглянути чи прочитати, програма моментально зробить знімок після розблокування. Саме фото буде збережено в папці в самому додатку. Для перегляду фото знадобиться пароль захисту, а його знатимете лише ви, тому той хто взяв телефон не зможе видалити фото. Камера спрацьовує настільки швидко, що цього ніяк не уникнути. Здається, чудовий спосіб визначити людину. Така програма не може бути увімкнена постійно, це не зручно. але завантажити та використовувати за потребою цілком гарне рішення.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

ZTE анонсували новий бюджетний смартфон Blade L9

Сьогодні надійшла інформація, що ZTE анонсували новий бюджетний смартфон Blade L9. Презентація відбулася в Мексиці, а це означає, що...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -