Реклама

Як увімкнути аварійний вхід на iPhone

Останні Новини

Якщо ви хочете дозволити певним людям телефонувати, або надсилати вам повідомлення, коли ви ввімкнули режим «Не турбувати», ви можете увімкнути для цих людей параметр «Екстрене переадресування» на вашому iPhone. Ми покажемо вам, як це зробити.

Коли ви ввімкнете екстренний обхід для певних контактів, вони зможуть зв’язатися з вами, навіть коли ви перебуваєте в режимі «Не турбувати». Ви можете ввімкнути цю функцію для телефонних дзвінків, повідомлень чи FaceTime окремо.

Щоб увімкнути екстренний обхід для телефонних дзвінків і FaceTime на iPhone, спочатку запустіть програму Контакти на своєму телефоні. Там знайдіть і виберіть людину, яку хочете додати в білий список. На сторінці контактів у верхньому правому куті натисніть «Редагувати». На екрані редагування прокрутіть трохи вниз і виберіть «Мелодію дзвінка». На сторінці «Touch» у верхній частині увімкніть опцію «Аварійний обхід». Потім у верхньому правому куті натисніть «Готово».  І це все. Вибрана особа тепер зможе здійснювати телефонні та FaceTime дзвінки з вами, навіть якщо ви вирішите, щоб вас не турбували.

Тепер стосовно обходу для текстових повідомлень на iPhone. Якщо ви хочете, щоб певні люди надсилали вам повідомлення, коли ви перебуваєте в режимі «Не турбувати», спочатку запустіть програму «Контакти» на своєму iPhone. Потім знайдіть і торкніться певного контакту. На сторінці контактів у верхньому правому куті натисніть «Редагувати». Трохи прокрутіть сторінку редагування вниз і натисніть «Тон тексту». На сторінці «Текстовий сигнал» у верхній частині увімкніть параметр «Екстрений обхід». Потім збережіть зміни, натиснувши «Готово» у верхньому правому куті. Це все, ваш iPhone дозволить надсилати текстові повідомлення від вибраного контакту, незалежно від того, чи ввімкнено режим «Не турбувати». 

І наостанок. Якщо ви передумаєте використовувати дану функцію, то для того, щоб вимкнути її, потрібно буде вимкнути параметр «Екстрений обхід» по вище зазначених шляхах.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Honor готується до релізу перших смартфонів після зміни власників

Сьогодні ми отримали інформацію, що Honor готується до релізу перших смартфонів після зміни власників. Смартфони Honor V40 стануть першими...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -