Home Новини сучасних технологій Перша реальна фотографія смартфонів Samsung Galaxy S21+ / S21 Ultra

Перша реальна фотографія смартфонів Samsung Galaxy S21+ / S21 Ultra

0
Перша реальна фотографія смартфонів Samsung Galaxy S21 + і Galaxy S21 Ultra

Нарешті з’явилася перша реальна фотографія смартфонів Samsung Galaxy S21+ / S21 Ultra, яка демонструє новинки поруч один з одним. Смартфони показані ззаду, ми можемо детально розглянути нові блоки основних камер.

Інсайдер під ніком ECLYNOH є одним з найбільш авторитетних джерел ресурсу Slashleaks. На його рахунку майже 400 ексклюзивних матеріалів, які підтверджувалися в 89% випадків, так що, швидше за все, це дійсно Samsung Galaxy S21 + і Galaxy S21 Ultra.

Samsung Galaxy S21 + і Galaxy S21 Ultra (а також Samsung Galaxy S21) отримали новий дизайн блоку основної камери, який трохи виступає над задньою панеллю. Він також напливає на бічну і верхню частини смартфонів.

В основній камері Samsung Galaxy S21 і Samsung Galaxy S21 + буде встановлено три датчика зображення, а світлодіодний спалах знаходиться праворуч від камери. А ось Galaxy S21 Ultra, судячи з фотографії оснащений чотирма датчиками зображення і світлодіодним спалахом, яка знаходиться всередині цього виступає блоку. П'яте отвір призначений для лазерної системи автофокусу.

Діагональ екрану Galaxy S21 становить 6,3 дюйма, діагональ екрану Galaxy S21 + складає 6,7 дюйма, а Galaxy S21 Ultra отримає 6,9-дюймовий дисплей.
Офіційний анонс лінійки очікується в січні.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version