Реклама

Перше живе фото Redmi Note 9 Pro у включеному стані

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Перше живе фото Redmi Note 9 Pro у включеному стані. Офіційний анонс Redmi Note 9 і Redmi Note 9 Pro очікується 26 листопада цього року.

Довгоочікуваний смартфон Redmi Note 9 буде офіційно анонсований вже на цьому тижні, проте ще до анонса з’явилися майже всі подробиці про новинку. Тепер в китайській соціальній мережі Weibo опублікували першу фотографію Redmi Note 9 Pro у включеному стані.

Перше живе фото Redmi Note 9 Pro у включеному стані

Redmi Note 9 Pro отримав отвір для фронтальної камери в центральній верхній частині екрану, яка має досить широкі рамки з усіх боків, особливо в нижній частині.

Xiaщmi вже підтвердила, що це буде перший смартфон серії Redmi зі 108-мегапіксельною камерою, тоді як Redmi Note 8 Pro отримав 64-мегапіксельний датчик зображення Samsung. Redmi Note 9 Pro отримає IPS-екран з частотою 120 Гц і однокристальну систему Snapdragon 750G, а також нову камеру. Очікується, що мова йде про 108-мегапіксельний датчик зображення Samsung ISOCELL HM2 оптичного формату 1 / 1,52 дюйма з пікселями розміром 0,7 мкм.

Офіційний анонс Redmi Note 9 і Redmi Note 9 Pro очікується 26 листопада цього року.

Читайте також: Нові Redmi Note 9 і Redmi Note 9 Pro на перших фотографіях.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо найкращі 4K телевізори на 2021 рік

Найкращі телевізори 4K забезпечують все необхідне для серфінгу каналів, потокового передавання тощо. Але пошук чудового телевізора 4K - це більше,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -