Home Новини сучасних технологій Перший розкладний смартфон Xiaomi коштуватиме близько 1600 доларів

Перший розкладний смартфон Xiaomi коштуватиме близько 1600 доларів

0

Чи повинен Xiaomi випустити телефон за 1600 доларів і як він повинен виглядати? І, що ще важливіше, ви придбали б його? Ось про що генеральний директор компанії Лей Цзюнь запитав шанувальників на Weibo. Оскільки за чутками, Xiaomi деякий час активно працює над складним телефоном, то є досить великі шанси, що генеральний директор натякає на те, що перший розкладний смартфон Xiaomi коштуватиме близько 1600 доларів.

Перший розкладний смартфон Xiaomi коштуватиме близько 1600 доларів

Однак існує ймовірність того, що Xiaomi хоче побачити реакцію користувачів перед тим, як перейти на розкладні смартфони, оскільки це буде абсолютно новою ціною для них та їхніх користувачів. 

Враховуючи, що компанія, як відомо, пропонує «недорогі та бюджетні» смартфони, їй є сенс оцінити, як реагуватимуть шанувальники, якщо вона набереться на сегмент ультра- преміум-смартфонів. Xiaomi вже деякий час намагається змити імідж “ виробника бюджетних смартфонів ” і представляє останні смартфони із преміум-цінниками.

У минулому Xiaomi демонструвала Mi MIX Alpha із екраном на весь смартфон, вражаючим співвідношенням екрану до корпусу 180 відсотків, вібраційним дисплеєм для динаміків та чутливими до тиску віртуальними кнопками. Незважаючи на те, що телефон ніколи не надходив у продаж, у Китаї його ціна становила майже 2 500 єврот ( близько 88 тис грн ). 

Можливо, Xiaomi може випустити свій складний телефон під брендом Mi MIX, і він може мати дизайн книги. Можливо, більше інформації отримаємо на презентації 8 лютого.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version