Home Новини сучасних технологій Перший смартфон Xiaomi вже отримав фінальну версію Android 12

Перший смартфон Xiaomi вже отримав фінальну версію Android 12

0

Вже досить давно ходять чутки про те, які смартфони компанії Xiaomi та суббрендів отримають нову версію Android і сьогодні надійшла інформація, що перший смартфон Xiaomi вже отримав фінальну версію Android 12.

Зразу попереджаємо, що це не офіційний реліз Android 12 на смартфонах Xiaomi, а справа рук одного із користувачів XDA-Developers. За повідомленням, користувач abhishek987 із XDA переніс Android 12 на смартфон Redmi K20 Pro, який в нас знають як Xiaomi Mi 9T Pro.

Перший смартфон Xiaomi вже отримав фінальну версію Android 12

За словами користувача, фінальна версія Android 12 була успішно запущена на цьому смартфоні, хоч і не без деяких конфліктів, які стосувалися саме обмежень із сторони компанії Google. В цілому, кастомна прошивка стабільна і особливих багів не було виявлено.

Нагадуємо, що Google випустила Andorid 12 3 дні тому, а саме 4 жовтня, але навіть смартфони Pixel ще не отримали оновлення до нової версії ОС, тому очікувати на фірмові прошивки на Android 12 ще прийдеться певний час.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version