Home Новини сучасних технологій Перший в світі надміцний смартфон з NFC та 5G вже доступний

Перший в світі надміцний смартфон з NFC та 5G вже доступний

0

Перший в світі надміцний смартфон з NFC та 5G вже доступний. Смартфон відповідає ступеням захисту IP68 і IP69K, а також вимогам американського військового стандарту MIL-STD-810G.

Кілька місяців тому Ulefone пообіцяли випустити перший в світі захищений телефон з підтримкою 5G. Тепер Ulefone опублікували офіційне відео на YouTube, що демонструє прийдешню модель Armor 10 5G.

Також було оголошено, що глобальний попередній продаж цього універсального захищеного смартфона почнеться в кінці листопада. Бажаючі можуть взяти участь в офіційному розіграші, щоб отримати безкоштовні смартфони Ulefone Armor 10 5G і розумні годинник Ulefone Watch.

Смартфон побудований на базі восьмиядерною однокристальної системи MediaTek Dimensity 800, він отримає 8 ГБ оперативної пам'яті і 128 ГБ вбудованої флеш-пам'яті (у звичайного Ulefone Armor 8 буде 4/64 ГБ пам'яті). Він оснащений 6,7-дюймовим дисплеєм з каплевидним вирізом під фронтальну камеру.

Перший в світі надміцний смартфон з NFC та 5G вже доступний

В основній камері встановлені датчики зображення роздільною здатністю 64, 8 і 5 Мп, фронтальна камера має дозвіл 16 Мп. Ємність акумулятора становить 5800 мА • год і є підтримка бездротової зарядки потужністю 15 Вт, NFC і підтримка Google Pay. Смартфон відповідає ступеням захисту IP68 і IP69K, а також вимоги американського військового стандарту MIL-STD-810G.

Читайте також: Міцний смартфон Ulefone Armor X8 доступний за 180 дол.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version