Home Новини сучасних технологій Підтвердження облікового запису в Twitter повертається

Підтвердження облікового запису в Twitter повертається

0
Підтвердження облікового запису в Twitter повертається

Підтвердження облікового запису в Twitter повертається. З такою заявою виступили офіційні представники компанії. Вони запропонують абсолютно нові рекомендації для користувачів, які шукають маленьку галочку поруч із ручкою Twitter.

Чутки про те, що Twitter працює над новою системою верифікації, вперше з’явилися в червні , але компанія офіційно підтвердила своє повернення в публікації в блозі, в якій просила надати відгук щодо проекту пропозиції щодо верифікації.

“Ми плануємо відновити перевірку, включаючи новий процес публічної заявки, на початку 2021 року”, – заявила компанія. “Але спочатку нам потрібно оновити нашу політику перевірки з вашою допомогою. Ця політика закладе основу для майбутніх удосконалень, визначивши, що означає перевірка, хто має право на перевірку та чому деякі облікові записи можуть втратити перевірку, щоб забезпечити більш справедливий процес.

"Якщо припустити, що пропозиція залишається незмінною, облікові записи, які можуть бути перевірені, включають державних чиновників, компанії, бренди та некомерційні організації, новини та журналістів-фрілансерів, розважальних та спортивних закладів, активістів, організаторів та інших впливових осіб.

Якщо профіль стає неактивним або неповним, пропозиції припускають, що його можна позбавити підтвердження, тоді як облікові записи, які не дотримуються правил соціальної мережі, також можуть втратити статус підтвердженості.

Twitter просить користувачів заповнити опитування про те, як слід здійснювати процес перевірки, і заявляє, що співпрацює з організаціями для отримання додаткових відгуків. Починаючи з 2021 року, компанія заявляє, що також планує надати користувачам Twitter більше способів ідентифікувати себе, наприклад, нові типи облікових записів та ярлики, хоча яку форму вони приймуть, ще не розкрито.

Читайте також: Twitter вдосконалить боротьбу з дезінформацією.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version