Home Новини сучасних технологій Poco C40 вразить своєю автономністю та ціною вже 16 червня

Poco C40 вразить своєю автономністю та ціною вже 16 червня

0

Тільки нещодавно виробник смартфонів Poco анонсував вихід своєї нової моделі С40, презентація запланова вже за кілька днів – 16 червня 2022 року. Що ж чекає на користувачів в новому смартфоні?

Ще немає повної характеристики телефона, але деякі деталі все ж таки стали відомими. Головною перевагою смартфона буде його батарея. Росо С40 буде передовою моделлю по автономності, адже акумулятор у нього помістили ємністю аж 6000 мАг. Це дуже чудовий показник. На рахунок інших характеристик є тільки здогадки, наприклад, дехто вважає, що смартфон буде оснащений однокристальною системою JLQ JR510 з восьмиядерним CPU. Окрім цього вважають, що MIUI буде оновлена - MIUI Go. Щодо пам'яті: 4-6 Гб оперативної, 64-128 Гб внутрішньої. Дисплей буде мати розмір 6,71 дюйма.

Цікаво: Xiaomi Poco X4 Pro 5G – відомо, коли почнеться продаж

З самого початку всі казали, що Росо С40 буде копією Redmi 10C, хоча чим більше характеристик стає відомо, тим менше експертів так думає. Росо С40 це абсолютно новий смартфон із своїм набором функцій та переваг. Вже зовсім скоро кожен зможе познайомитись із ним.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version