Home Новини сучасних технологій POCO розкрили дату релізу нового бюджетного смартфону

POCO розкрили дату релізу нового бюджетного смартфону

0

Нещодавно POCO розкрили дату релізу нового бюджетного смартфону, який побачить світ 30 вересня (спочатку в індії) і буде називатися він POCO C31. Раніше передбачалося, що цей пристрій буде запущено під брендом POCO C4, але виявилося, що натомість він має позначку POCO C31.

Poco розкрили дату релізу нового бюджетного смартфону

Згідно з минулими звітами, POCO C31, як очікується, буде бюджетним смартфоном, орієнтованим на ринок смартфонів початкового рівня-можливо, з супер доступною ціною, нижчою за позначку 100 доларів.

Хоча тизер, випущений компанією, не розкрив багато інформації, що стосується телефону, але він підтвердив, що телефон буде мати досить типовий на вигляд виріз з дещо помітними рамками уздовж боків.

Наразі залишається з'ясувати, чи з'явиться POCO C32 як ребрендований смартфон Redmi, як і у випадку з нинішнім POCO C3, який в основному базувався на Redmi 9C з деякими незначними відмінностями.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version