Реклама

Покращте продуктивність свого Android – смартфону за допомогою цих 4 порад

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Якщо ваш Android – смартфон останнім часом трохи повільний, не хвилюйтеся – ви не самотні. Оскільки доступно так багато програм та ігор , не дивно, що наші смартфони з часом стають повільнішими. Але це не проблема – у цій публікації ITechNews виділила чотири поради, які допоможуть покращити продуктивність вашого Android! 

Цікаво: Перелік смартфонів, які отримають оновлення OxygenOS 13 на базі Android 13 .

Eкономте акумулятор

Один із найкращих способів покращити продуктивність телефону – заощадити заряд акумулятора . Це можливо кількома способами, але одним із найефективніших є налаштування яскравості екрана . Якщо зменшити яскравість екрана, ваш пристрій споживатиме менше заряду батареї та, як наслідок, працюватиме плавніше.

Також можна оптимізувати використання акумулятора за допомогою таких функцій, як режим енергозбереження або темний режим . Ці режими можуть допомогти вашому телефону економити енергію та працювати ефективніше.

Тримайте свій смартфон у порядку

Організований мобільний телефон - це швидкий мобільний телефон. Якщо ваш головний екран заповнений ярликами та програмами, вам знадобиться більше часу, щоб знайти те, що ви шукаєте. Це може бути неприємним і призвести до величезної втрати часу.

Щоб вирішити цю проблему, знайдіть час, щоб упорядкувати головний екран. Це можна зробити, згрупувавши схожі програми разом або створивши для них папки. Це допоможе вам швидше знайти те, що вам потрібно, і використовувати телефон ефективніше.

Інший варіант – зменшити кількість програм на головному екрані, приховавши ті, якими ви рідко користуєтеся. Також не забудьте видалити файли, які не використовуються, а також видалити ті програми, які ви більше не хочете відкривати.

Використовуйте режим «Не турбувати»

Якщо вас постійно переривають сповіщення, вашому телефону буде важко зосередитися на завданні. Це може призвести до зниження продуктивності та ускладнити роботу.

Щоб виправити це, скористайтеся режимом «Не турбувати» на телефоні. Цей режим вимикає всі сповіщення, щоб допомогти вам зосередитися на завданні.

Цікаво: Android 13 доступний для серії смартфонів Samsung Galaxy S22.

Тримайте Android в актуальному стані

Один із найкращих способів покращити продуктивність смартфону – це підтримувати операційну систему в актуальному стані. Коли виходить нове оновлення, воно зазвичай включає виправлення помилок і покращення продуктивності. Таким чином, підтримуючи Android в актуальному стані, ви гарантуєте, що ваш смартфон працює якнайкраще.

Перевірити наявність оновлень можна в меню налаштувань телефону. Якщо оновлення доступне, обов’язково встановіть його.

Цікаво: Названо смартфони Samsung, які отримають Android 13 у 2022 році.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Популярная игра украинских разработчиков вернулась в Steam и снова была удалена

Популярная игра украинских разработчиков вернулась в Steam и снова была удалена. Хоррор-экшен The Sinking City от украинской студии Frogwares...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -