Home Новини сучасних технологій Популярність месенджера Telegram б’є всі можливі рекорди

Популярність месенджера Telegram б’є всі можливі рекорди

0

Як ми вже раніше повідомляли, користувачі WhatsApp масово покидають месенджер і переходять до конкурентів у вигляді Telegram, BiP, Signal, Viber та інших. Причиною такого швидкого переходу до конкурентів є те, що WhatsApp запроваджує нову політику в додатку, з чим не згодні багато користувачів. Так ось, через нову політику WhatsApp, популярність месенджера Telegram б’є всі можливі рекорди.

Як повідомляє команда Telegram, тільки за місяць січень було зареєстровано більше 90 млн нових користувачів. Відповідна інформація була опублікована в телеграм-каналі, з скріншотом можете ознайомитися нижче.

Популярність месенджера Telegram б'є всі можливі рекорди

Нагадуємо, що раніше цього місяця (12 січня), Павло Дуров похизувався тим, що “За останні 72 год до Telegram приєдналося 25 мільйонів нових користувачів”. Як видно, популярність не вщухає і месенджер набирає нових обертів.

Також нагадаємо, що на даний момент, WhatsApp переніс запровадження нових правил до 15 травня. За цей час вони будуть займатися “інформуванням” користувачів про майбутні нововведення.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.


NO COMMENTS

Exit mobile version