Home Новини сучасних технологій Пошук Google тепер дозволяє переглядати та віртуально приміряти помаду

Пошук Google тепер дозволяє переглядати та віртуально приміряти помаду

0
Пошук Google тепер дозволяє переглядати та віртуально приміряти помаду

Відсутність покупок у магазині означає менше можливостей спробувати щось. Пошук Google тепер дозволяє переглядати та віртуально приміряти помаду. Таким чином, Google хоче допомогти віртуально відтворити цей “примірочний” досвід помади та інших косметичних засобів за допомогою AR та покращеного попереднього перегляду.

Якщо ви купуєте косметичні товари, важко прийняти рішення щодо таких особистих речей, не примірявши їх. Скажімо, ви хочете знати, наскільки прозорий блиск для губ, скільки пігменту в тіні для повік або як продукт виглядатиме на вашому відтінку шкіри, може бути важко зрозуміти ці речі, не розглядаючи продукти зблизька. 

Шукаючи помаду чи тіні для повік, Google покаже, як виглядає цей продукт, на різних тонах шкіри, щоб допомогти вам порівняти відтінки та текстури. Одна карусель у верхній частині прямокутного попереднього перегляду дозволяє перемикатися між різними гранями, тоді як доступні відтінки знаходяться внизу.

Цю інформацію отримують партнери з даних ModiFace та Perfect Corp, доступні тисячі торгових марок, включаючи L'Oreal, MAC Cosmetics, Black Opal та Charlotte Tilbury.

У нижній частині цієї галереї є кнопка "Спробувати", яка має на меті додатково уточнити ваш вибір та протестувати їх. Доповнену реальність можна використовувати для нанесення різних відтінків на губи користувача, навіть враховуючи зуби. Внизу вікна камери знаходиться карусель, на якій видно кнопку "Магазин":

Знайдіть ідеальну оголену губу, шукаючи помаду MAC Powder Kiss і швидко пробуючи кожен відтінок у колекції. Якщо ви шукаєте оксамитову матову помаду для святкових відеодзвінків з родиною та друзями, знайдіть пігмент для губ NARS Powermatte і знайдіть колір, який відповідає вашому стилю.

Цей досвід пошуку слідує за подібними 3D-оголошеннями на YouTube, щоб приміряти різні помади та фільтр обличчя в Google Duo. Цього тижня в США з’являються нові функції випробування Google для помади та інших косметичних товарів.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version