Реклама

Повідомляють про проблеми із новими iPhone 14

Останні Новини

Запеклі фанати компанії Apple з нетерпінням очікували на оновлені смартфони компанії, яка ті презентує щороку восени. Цього разу була запущена серія iPhone 14 і незабаром після запуску представники компанії повідомляють про проблеми із новими iPhone 14. З якими проблемами можуть стикнутись користувачів iPhone 14 розбираємось далі.

Відповідно до інформації, розміщеної самою компанією у одному із звітів, у користувачів новими iPhone серії 14 можуть виникати проблеми із користуванням найпопулярнішими програмами iMessage та FaceTime. Брендом було повідомлено, що існує декілька проблем, які впливають на роботу саме цих двох застосунків.

І так, користуючись iPhone 14, зокрема відправляючи текстові повідомлення, ви можете стикнутись із неправильним отриманням повідомлень, невідповідністю їх до чатів, в які вони були відправленні, а також після надсилання повідомлень з’являються зелені позначки в чатах, яких раніше не було. Такі баги для певних користувачів можливо видадуться не значними, але все ж отримуючи новий айфон, від нього очікується бездоганна робота.

Загалом, вирішити ці проблеми не так складно. Потрібно лише отримати оновлення до версії iOS 16.0.1. Дане оновлення поширюється на всю серію iPhone 14 автоматично. Також ви можете оновити смартфон самостійно перейшовши в «Налаштування», далі «Загальні» та там обрати пункт «Оновлення програмного забезпечення».

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Розкрито деталі екрану смартфонів Samsung Galaxy S21

Зростає ймовірність того, що звіт, в якому стверджується, що Samsung анонсує сімейство Galaxy S21 у січні, є правильним, оскільки ми спостерігаємо...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -