Home Новини сучасних технологій Представлена ергономічна підставка для моніторів від Xiaomi

Представлена ергономічна підставка для моніторів від Xiaomi

0
Представлена нова ергономічна підставка для моніторів від Xiaomi

На платформі Xiaomi Youpin представлена ергономічна підставка для моніторів від Xiaomi. Ціна на підставку визначена у розмірі близько 54 дол та оснащена такими функціями як регулювання газової пружини, освітлення, обертання на 360 ° та подвійні порти USB.

Ергономічна підставка отримала матовий дизайн чорного кольору з червоними елементами. Щодо портів USB, то тут вони USB 3.0. Щодо гнучкості, то підставка підтримує кут підняття 85 °, кут підйому на 15 °, поворот ліворуч на 90 ° та обертання правою стороною, а також підтримує горизонтальний та вертикальний поворот екрана на +180 ° ~ -180 °. Також, він може бути висунутий на 535 мм, а висота регулюється між 110-390 мм.

Для даної підставки підійдуть монітори розміром 10-34 дюйма та максимальною вагою 9 кг. Щодо встановлення, то підставку можна прикручувати до стола або встановлювати притискаючи за допомогою вбудованого кронштейна.

Джерело

Рекомендуємо: Huawei Mobile Router Отримує Функцію NFC.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version