Home Новини сучасних технологій Представлено очищувач повітря Clean-Tech з технологією UVC

Представлено очищувач повітря Clean-Tech з технологією UVC

0
Представлено очищувач повітря Clean-Tech з технологією UVC

На платформі для краудфандингу Kickstarter представлено очищувач повітря Clean-Tech з технологією UVC. Його особливість полягає в тому, що він оснащений медичною технологією, що забезпечує надійну фільтрацію у всій кімнаті.

Технологія UVC забезпечує краще очищення, ніж обробка хімікатами, а також запобігає пошкодженню тканин. Для фільтрації очищувач повітря Clean-Tech використовує світлотехнічну технологію HEPA та UVC, яку застосовують у лікарнях та аеропортах.

Дизайн Clean-Tech мінімалістичний та елегантний. Отримує очищувач повітря вертикальну камеру для уповільнення повітря та збільшення часу його очищення, а також 3-швидкісний безщітковий вентилятор для зменшення шуму роботи. Загалом, він повинен бути практично безшумним та розташовувати його можна як в комерційних приміщеннях, так і житлових. Обмежень щодо часу роботи пристрою немає.

Рекомендуємо: Оголошено смартфон 4G за ціною 26 дол.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version