Home Новини сучасних технологій Представлено перший в світі захищений смартфон з підтримкою 5G

Представлено перший в світі захищений смартфон з підтримкою 5G

0

У Китаї офіційно представлено перший в світі захищений смартфон з підтримкою 5G ( за словами творців). Причому захист вийшов дуже навіть серйозний. Називається він Blackview BL6000 Pro 5G.

Представлено перший в світі захищений смартфон з підтримкою 5G

Апарат відповідає ступеням захисту IP68 і IP69K – максимальним для споживчих пристроїв. Також Blackview BL6000 Pro 5G сертифікований відповідно до вимог американського військового стандарту MIL-STD-810G, а режим IceMode забезпечує працездатність смартфона при температурах до -30 ° C. Загалом, для вилазок на природу така модель підходить більш ніж. До того ж передбачений акумулятор отримав ємність в 5280 мА · год.

Кілька днів такий апарат точно пропрацює, особливо в глушині, де немає 5G і, відповідно, енергоспоживання при передачі даних нижче, ніж в мережах п'ятого покоління.

Смартфон базується на однокристальної платформі MediaTek Dimensity 800, отримав 8 Гб оперативної пам'яті і 256 ГБ флеш-пам'яті. Система основної камери представлена ​​трьома модулями. Основна - Sony IMX582 з дозволом 48 Мп. У врізаної фронтальної камері застосовується датчик Samsung S5K3P9-SP дозволом 16 Мп.

Вартість новинки поки не оголошена. Blackview вирішили, що спочатку апарат з'явиться на майданчику Indiegogo, а вже потім надійде в роздріб.

Читайте також: Що Потрібно Знати Про Створення Веб-Сайту?

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version