Home Новини сучасних технологій Представлено розумне дитяче ліжечко з ШІ, яке зможе заколисати дитину

Представлено розумне дитяче ліжечко з ШІ, яке зможе заколисати дитину

0

Перші роки життя діти сплять неспокійно, що забирає багато сил і часу у батьків. Компанією Cradlewise було представлено розумне дитяче ліжечко з ШІ, яке зможе заколисати дитину в автономному режимі. Таким чином, ліжечко зможе продовжити сон батьків хоча б на деякий час.

Під час нічних пробуджень заспокоїти немовля буває вкрай складно. Найчастіше потрібно взяти його на руки і заколисати. Рішення Cradlewise дозволяє скоротити кількість пробуджень батьків. Виробник заявляє, що пристрій буде включатися в той момент, коли дитина тільки почав рухатися і прокидатися. Це дозволить продовжити сон і малюка, і батьків.

Ліжко оснащена камерою, яка спостерігає за дитиною в режимі реального часу. Якщо алгоритм побачить, що малюк неспокійно спить, він запустить процес, що імітує заколисування на руках у батька. Одночасно можуть бути активовані музика або будь-які інші звуки. Люлька може трансформуватися в ліжечко і навпаки.

Камера також виконує роль відеоняні, дозволяючи стежити за дитиною через смартфон і комп'ютер. Спеціальний додаток дозволяє аналізувати режим сну і дистанційно керувати діями ліжечка. Відключити пристрій можна, піднісши руку до спеціального датчика. Вартість головною помічниці мам і тат складе $ 1500.. Попередні замовлення приймаються вже зараз, а доставка почнеться в березні.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version