Home Новини сучасних технологій Представлено розумний сейф MIJIA від Xiaomi

Представлено розумний сейф MIJIA від Xiaomi

0

За допомогою краудфандингу, представлено розумний сейф MIJIA від Xiaomi. Початкова ціна встановлена в розмірі 87 дол, а роздрібна ціна визначена на рівні 95 дол.

Представлено розумний сейф MIJIA від Xiaomi

Розумний сейф MIJIA виготовлений із високоміцного матеріалу з вбудованими сталевими пластинами проти свердління 65Мн. Щодо розблокування, то тут буде 6 способів — розблокування відбитками пальців, однарозовий пароль, розблокування паролем чи Bluetooth, розблокування ключем та розблокування подвійною перевіркою. Частота розпізнавання відбитків пальців сягає 97,44%. Також, даний сейф підтримуватиме 20-значні віртуальні паролі.

Керувати сейфом можна і через додаток MIJIA. Тут можна буде переглядати записи дистанційного розблокування та різні нагадування про тривогу в будь-який час. Живитиметься розумний сейф від чотирьох батарейок типу АА, які будуть працювати протягом року та підтримуватимуть аварійну зарядку Type-C.

Рекомендуємо: Компанія Huawei Оголосила Новий Телефон Y9a.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version