Реклама

Представники WhatsApp розкрили інформацію про злом особистих чатів

Останні Новини

Ще у 2019 році у месенджері WhatsApp відбувся збій, в результаті якого було зламано особисті чати користувачів даного месенджера, відповідно були розкриті і їхні особисті дані. Правда лише зараз представники WhatsApp розкрили інформацію про злом особистих чатів.

Відповідно до розміщеної інформації в одному із закордонних видань, винним в розкритті особистої інформації та листувань у месенджері WhatsApp стало шпигунське програмне забезпечення Pegasus від NSO Group. Щодо кількості постраждалих, то їх було близько 1400 осіб. Також розкривається інформація, що зламані номери не належали рядовим користувачам, а стосувались політичних діячів та інших активістів.

Зараз же представники месенджера WhatsApp говорять про подання позову до суду на NSO Group, а також вимагатимуть відшкодування фінансових збитків та інших, які вплинули на репутацію застосунку.

Нагадуємо, що нещодавно було знайдено спосіб виявити, чи за вами шпигували за допомогою ізраїльського програмного забезпечення від компані NSO Group.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо клавішу на клавіатурі, яка втратила сенс за останні декілька років

Практично всі активні користувачі ПК та ноутбуків знають, що для швидкого, зручного та професійного користування ПК або ноутбуком, необхідно...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -