Home Новини сучасних технологій ПриватБанк запровадив в Україні нову традицію

ПриватБанк запровадив в Україні нову традицію

0

ПриватБанк запровадив в Україні нову традицію, а все завдяки своєму проекту “Звичайне диво”, який вони проводять вже четвертий рік поспіль. Цей доброчинний проект проводить Приватбанк спільно з компанією Mastecard.

Як повідомляють в ПриватБанк, цьогоріч в проекті прийняло участь майже 150 тис українців, які вирішили підтримати всіх маленьких українців, які зараз опинилися в лікарнях.

Керівник благодійних проєктів ПриватБанку Ганна Павлова так прокоментувала це:

“Такі надзвичайні проекти є найкращим втіленням сучасного запиту суспільства та тренду на активну системну благодійність. Завдяки зручній можливості зробити посильний внесок в велике добре діло до проекту приєдналася рекордна кількість українців. Саме завдяки їм більш ніж 3 тисячі дітей зустріли 2021-й у лікарнях разом з помічниками Санти та казковими героями, подарунками та розвагами. А медики отримали таке необхідне обладнання для лікування малечі.”

Згідно офіційної інформації, цього року біло зібрано рекордну суму коштів - 10 млн грн. Вам напевно цікаво яким чином збиралися кошти? Все достатньо просто і легко. З всіх користувачів, які були зареєстровані в акції, після кожного здійснення платежа знімалася 1 грн на благодійність. За кожну гривню користувача, надіслану в благодійний фонд, ПриватБанк разом з MasterCard також відправляли по гривні.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version