Home Новини сучасних технологій Прогноз аналітиків: Ринок 5G смартфонів буде стрімко збільшуватися

Прогноз аналітиків: Ринок 5G смартфонів буде стрімко збільшуватися

0

Аналітична компанія ResearchAndMarkets підготувала матеріал, в якому поділилася своїми прогнозами стосовно майбутнього 5G смартфонів. Цілком очікувано, що прогноз позитивний, дивлячись на останні тенденції розширення 5G та стрімкого виробництва пристроїв з підтримкою 5G.

За їхніми даними, в 2019 році було продано більше 12 млн пристроїв з підтримкою 5G, потім, в першому півріччі 2020 року відбулося зниження виробництва та продажів відповідних пристроїв. Причини всім нам відомі. В другій половині 2020 року, вже спостерігалося значне збільшення поставок 5G смартфонів і воно продовжує зростати і в 2021 році.

Аналітики прогнозують, що зростання поставок таких смартфонів буде продовжуватися і далі, а саме кількість активних смартфонів з підтримкою 5G, в період з 2020 року по 2027 рік зросте на 122,7 %.

Варто відмітити, що популярність 5G смартфонів спостерігається серед молодого покоління користувачів, оскільки вони цінять максимально швидке завантаження сайтів та швидкий ігровий процес, на який якраз і впливає технологія 5G.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version