Home Новини сучасних технологій Процесор Exynos 2200 від Samsung показує високу продуктивність

Процесор Exynos 2200 від Samsung показує високу продуктивність

0

Нещодавно ми писали про випуск нового процесора Exynos 2200  від Samsung та AMD, як зараз уже є результати тестування GPU. Відповідно до проведеного тесту, процесор Exynos 2200 від Samsung показує високу продуктивність, значно кращу, ніж його попередник.

У Твіттері були опубліковані дані, які говорять, що 6-ядерний графічний процесор AMD RDNA з 2-ядерним живленням на Exynos 2200 отримав підвищення продуктивності на +31~34%. Тоді як максимальне підвищення продуктивності його попередника, Exynos 2100 була на рівні +20~25%. Щодо показників продуктивності за певний період часу, то вони не такі значні, менш задовільні – від +17% до +20%. 

Також у тому ж твіті говориться про використання Exynos 2200 нової архітектури ARMv9, а ще про досить значну різницю продуктивності даного чіпа в 3DMark (Wild Life) від чіпа Snapdragon 888, що також є значним успіхом.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version